StartCounter

miercuri, 5 aprilie 2017

Unde mâncăm în Constanta: Timeless, local drăguț cu mâncare buna la preturi acceptabile (deocamdată! Și sper sa rămână asa)

Timeless este un bistro situat vis-a-vis de teatrul Fantasio. Inițial bar, a fost transformat în local cu servire de preparate internaționale odată cu intrarea în vigoare a legii antifumat, proprietarii considerând ca vor avea mai mult succes. Și au avut dreptate. Localul e decorat simplu, intim, nimic extravagant. Mâncarea e buna, meniul e internațional. Puteți degusta preparate cu specific mexican, spaniol, american, italian, japonez, si binenteles, romanesc. Eu am încercat pana acum tacos, quesadilia cu ananas picant, spaghete cu somon afumat și icre de somon, lasagna, diverse supe crema (de ciuperci, de linte), soufflé de ciocolata, și toate au fost foarte bune. Preturile sunt acceptabile; un tacos este de ex.  18 lei, un soufflé 11 lei, o răcoritoare 6 lei.
În zilele de weekend, se organizează adesea concerte sau mici piese de teatru. Sâmbăta aceasta, 8 aprilie 2017, va fi un concert folk susținut de Emeric Imre. Preț bilet: 35 lei.
Ma bucur când descopăr în Constanta localuri drăguțe, unde se mănâncă bine și poți petrece câteva ore de relaxare și buna dispoziție împreună cu persoane dragi.

Nota mea: 9

(Acest articol reprezinta părerea mea personala cu privire la local, determinata de experienta personala. Nu este un articol publicitar).

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys
Contributions to this blog are licensed under a
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Unported License .