StartCounter

vineri, 25 septembrie 2015

Localuri in Constanta - Hacienda del Sol - ambient placut, mancare excelenta!

Vara aceasta am fost intrebata des de prieteni din afara orasului "unde se mananca bine in Constanta". Pentru a le raspunde lor, si poate altora care au aceeasi problema, voi incepe un fel de prezentare a locurilor unde se bea sau se mananca bine, nu neaparat si ieftin, dar neaparat mai deosebit de ceea ce iti poti gati singur si acasa. Voi face, asadar, un fel de publicitate gratuita :) dar, daca e sa ajut cu un pont fie chiar si un singur gurmand, ma declar multumita.

Primul restaurant pe care il recomand este Hacienda del Sol - este primul pentru ca chiar astazi am servit acolo pranzul, asa ca impresiile sunt proaspete si la fel de bune ca cele avute cu celelalte ocazii cand am mancat acolo. Mancarea este excelenta: fel si fel de supe, ciorbe si supe crema, fripturi, garnituri, fructe de mare, etc. Toate reprezinta combinatii speciale si arome deosebite, cu siguranta ceva ce nu gasesti in orice local.

Preturile sunt si ele deosebite :) nu e chiar ieftin acest restaurant, partea buna este insa ca in timpul saptamanii (Luni-Vineri), intre orele 12 si 16 se poate servi meniul zilei care are un pret acceptabil (24 lei). Ca sa va faceti o idee cu privire la ce poti degusta la Hacienda del Sol (Strada Negru Vodă, nr. 9 Constanta), va las mai jos meniul saptamanii 31.08 - 04.09. 2015.

Meniul zilei de luni 31.08.2015:
- Supa de scoici cu ardei la gratar, usturoi si lamai;
- Pui la rotisor, chimchurri si salata de varza cu miere si mustar;
- Brioche de zmeura cu ciocolata alba.
Meniul zilei de marti 01.09.2015:
- Supa de pui a la grec, smantana si ardei iute;
- Snitel de vita, sote de spanac, cartofi crocanti si sos de lamai;
- Crema catalana.
Meniul zilei de miercuri 02.09.2015:
- Supa crema de dovlecei, cu menta si crema de branza;
- Rulada de porc la rotisor, cu ierburi, muștar si usturoi, servita cu salata tabouleh si sos de ciuperci;
- Strudel de mere si pere, cu sos de vanilie.
Meniul zilei de joi 03.09.2015:
- Supa de ardei copti, cu parmezan si busuioc;
- Calamar umplut cu spanac, ghimbir si creveti, servit cu sos lamai si piure de mazare;
- Clatite umplute cu mere caramelizate si praline de nuci.
Meniul zilei de vineri 04.09.2015:
- Supa crema de ciuperci, cu jamon si cimbru;
- Muschi de porc in crusta de parmezan si boia, servit cu risotto de ciuperci salbatice;
- Brownie cu ciocolata alba si lime, servit cu capsuni confiate.


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys
Contributions to this blog are licensed under a
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Unported License .